El
Forn de pa Joan es converteix per unes hores en una escola internacional de
gastronomia.
El passat dimarts dia 11 de març, un grup
d’estudiants de direcció de l’escola de gestió hotelera de la Universitat
de Pensilvània, (University of Pennsylvania) (PENNSTATE),
juntament amb els seus professors, varen visitar el Forn de Pa Joan, situat al
carrer Major de Montblanc, per poder gaudi i aprendre la manera de preparar els
diferents productes de la nostre gastronomia.
Durant tot el mati, el Mestre Artesa Joan,
dona les seves explicacions, de com elaborar les masses de les coques i
diferents productes típics de les nostres contrades.
Un dels productes que mes els va
interessar, van ser les Coques de Montblanc, la seva manera de preparar-les i
també el seu comportament a l’hora de la cocció.
La textura de les coques, l´esponjament i
el seu sabor els crida molt l´atenció, per la senzillesa del producte i la gran
qualitat gastronòmica.
“Les coques de Montblanc remunten la seva
fama a mitjans del segle XX”
Estudiants Universitat de Pensilvània, -foto-R.M.H |
Aquest grup d’estudiants estan molt
interessats per tota la gastronomia de Catalunya, en el seu recorregut de
una setmana de durada, estan visitant el Priorat, el Tarragonès, el Baix Camp i
la Conca de Barberà.
Els embotits, l’oli d’oliva, el vermut, els
vins i el pa tradicional.
Es la primera vegada que visitant
Catalunya, a traves de l’agencia EPICUREAN WAYS acompanyats de la guia Raquel
Ritchie, i segons diu, ella mateixa no serà l’ultima vegada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada