dimecres, 1 de juny de 2016

Veritats d'una trajectòria. "Xolis 01"

Josep Mª Amorós i Bayer «Xolis», un músic artista, poeta i pintor.Nascut a Montblanc el 1948, ja d’infant mostrava una gran predisposició per l’art; tan és així que als quatre anys d’edat, debutà, cantant, al teatre d’Acció Catòlica. Més tard entra a formar part de l’escolania parroquial, dirigida per mossèn Ramón Boqueres.
D’adolescent, forma part de diverses formacions musicals montblanquines i foranes, sempre guiat pel seu oncle i padrí Marcel·lí Bayer.

Te bon gust i predisposició per la poesia heretada dels avantpassats Bayer, família montblanquina amb arrelada tradició musical i poètica.

Afeccionat a la pintura, no fa pas gaire temps ens va delectar amb una mostra pictòrica i musical, només a l’abast de polifacètics com ell.


Home estimat pel seu caràcter afable i simpàtic i, sobre tot, per ser un montblanquí que malgrat haver viscut molts anys lluny del seu estimat Montblanc, «les illes Canàries i a Mallorca» sempre l’ha tingut present. Actualment, ja jubilat resideix a Montblanc, casat en segones núpcies.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada